Elke zondag 10:00 en 16:30
Lijnbaan 5, Aalsmeer
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-329.jpg
De volgende themazondag is op 21 januari gezamenlijk met het Lichtbaken in De Open Hofkerk.
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-328.jpg
Dit jaar wordt er voor het kinderkerstfeest weer een heuse herdertjestocht georganiseerd! Dit houdt in dat je zelf het kerstverhaal beleeft door erlangs te lopen.
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-327.jpg
Ook dit jaar weer een heerlijk diner voor de eenzamen en minder bedeelden in de Studio’s van Aalsmeer.
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-318.jpg
Mensen die eenzaam en ontheemd zijn hebben hierbij onze speciale aandacht. En hoewel er de laatste tijd iets minder aandacht voor is, hebben we in Nederland nog steeds een grote groep "vluchtelingen".
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-317.jpg
De boekjes worden op 8 oktober uitgereikt. Per adres 1 en voor elk thuiswonend belijdend kind ook een exemplaar. Voor gebruik op de tablet of pc kun je een exemplaar downloaden.
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-316.jpg
Ben je alleen maar een volger of wil je je ook verbinden. Aan God, de gemeenschap, je naaste. Dit jaar zijn er drie thema zondagen. Er zal een bijbelstudieboekje uitkomen, samengesteld door leden van de Lijnbaankerk en het Lichtbaken. .
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-315.jpg
Startzondag begint dit jaar met een dienst met ontbijt. Het is ook kerkproeverij, dus neem iemand mee!
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-314.jpg
Aan het begin van het nieuwe seizoen (2017-18) nodigt GELOOF, HOOP & MOEDERS alle moeders met kinderen t/m 12 jaar uit om dit seizoen aan de slag te gaan met het inspiratieboek voor moeders: Van onschatbare waarde. Het boek is geschreven door Klarine Sikkema-Wiersema en is te koop bij de boekentafel van de Lijnbaankerk.
C5DK_BLOG_uID-398_Thumb_cID-313.jpg
We gaan iets nieuws doen! In het weekend van 9 en 10 september 2017. Alle kerken samen. Wat heel erg voor de hand ligt en wat we misschien al veel eerder hadden moeten doen. Wat in Engeland en de VS al jaren een bewezen succes is. Namelijk, gewoon iemand uitnodigen om mee te gaan naar de kerk. Om het geloof te 'proeven'. Want waarom zou je datgene wat voor jou waardevol is alleen voor jezelf houden? 

Agenda schermvullend weergeven

 

Alle op- en aanmerkingen betreft deze website zijn welkom bij
netwerkouderling(at)lijnbaankerk.nl

Bij technische problemen
webmaster(at)lijnbaankerk.nl