Elke zondag 10:00 en 16:30

Geloof, Hoop & Moeders

Van onschatbare waarde is een inspiratieboek voor moeders. Aan de hand van bijbelstudies en persoonlijke vragen vul je in hoe jij denkt over het moederschap. De overdenkingen zetten je even stil en laten je met andere ogen kijken naar het leven van nu. Leef je heel bewust of wórd je geleefd als moeder? Wat wil je je kinderen meegeven? Wat is van blijvende waarde? Ga aan de slag met de praktische opdrachten en beleef waardevolle momenten met je man en het hele gezin.

We hopen voor het eerst bij elkaar te komen op D.V. 6 september. De ochtend begint met een inloop om 9:30 in De Bron, achter de kerk, Lijnbaan 5. Om 9:45 starten we met het programma. GELOOF, HOOP & MOEDERS komt (met uitzondering van de vakanties) altijd bij elkaar op de eerste woensdag van de maand. Het rooster is ook terug te vinden op de nieuwsbrief en website van de Lijnbaankerk.

zie ook: https://www.lijnbaankerk.nl/wat-doen-wij/geloof-hoop-moeders