Elke zondag 10:00 en 16:30

Nacht van Gebed van 16 op 17 juni in Dorpskerk Aalsmeer

logo Nacht van Gebed 2017.jpgHet geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet!

Uw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Bid mee tijdens Nacht van Gebed van 16 op 17 juni in de Dorpskerk. De Nacht van Gebed wordt gezamenlijk georganiseerd door een aantal kerken uit Aalsmeer/Kudelstaart. De Nacht begint op vrijdagavond 22.00 en duurt tot zaterdagochtend 6.00.

U/jij kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Neem voor vragen contact op met: Jan van Willegen, e-mail: jan.v.w(at)wxs.nl

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht